tirsdag 2. mars 2010


Udo`s Choice.
Jeg har bestandig vært fornøyd med Udo´s choice, og ment at det er et utmerket omega 3 og omega 6 produkt. Her om dagen mottok jeg en brosjyre som bekreftet det som jeg hele tiden har følt angående dette produktet.
En pilotstudie utført i Danmark har vist at riktig mengde med Udo´s choice optimale oljeblanding forbedrer sportslige prestasjoner. 61 aktive menn og kvinner i en alder fra 16 til 62 deltok i studien. Disse personene var alt fra diabetikere som kun trente et par ganger i uken, til profesjonelle triatleter og boksere. Alle deltakerne inntok den samme mengden Udo`s choice i 8 uker, og de gjorde selvsagt ingen andre endringer i diett, kosttilskudd eller treningsprogram i denne perioden.
Resultatene var flotte, bare les videre. 62% av deltakerne opplevde at det tok dem kortere tid å hente seg inn igjen etter trening. De essensielle fettsyrenes betennelsesdempende egenskaper spiller nok en rolle. 57% erfarte en markant økning av styrke og utholdenhet, mens 26% opplevde en generell nedgang i betennelser og smerte, spesielt større ledd som albuer, knær og hofter. For ikke å glemme 21% av deltakerne oppnådde økt muskelmasse.
Er ikke dette flotte resultater etter bare 8 uker. Dersom du vil vite mer så klikk her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar