onsdag 17. mars 2010

OVERGANGSALDER
Fortsatt diskuteres det om kvinner bør ta hormoner etter klimakteriet. Mye kan sies for og i mot. Ofte møter jeg kvinner som argumenterer om at østrogen ikke er naturlig, slike argumenter kan selvsagt være vanskelig å motsi. Hva som er naturlig i vår unaturlige samfunn kan også være vanskelig å avgjøre. Det vi vet er at østrogentilskudd fortsatt er forbundet med en viss fare for blodpropp og enkelte kreftyper.
I homeopatien finnes det midler som vil kunne hjelpe mange kvinner, hvilket middel den enkelte skal ta vil vise seg etter et intervju. I tillegg til homeopati vil de fleste ha stor glede av essensielle fettsyrer som har en østrogenlignende virkning, kapsler med omgea 3 og 6 bør prøves ut i en tre månders periode. Andre kosttilskudd som er nyttige er flavonoider, B6, E og C vitaminer og magnesium sammen med et multivitamin preparat.
En god idé er å se nærmere på kostholdet, spis mest mulig basisk, dvs. grønnsaker til hvert måltid. Reduser kaffe, røyk og sukkerholdige matvarer og drikke. Vil du vite mer så klikk her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar